Femvägsskälet 3
421 50, Västra Frölunda
Kontakta oss
Abi-Trä AB

Vi snickrar åt dig

Överlåt det avancerade finliret till oss

Har du snickeriambitioner som övergår dina förmågor som hemmasnickare? Låt då oss på Abi-Trä snickeri göra jobbet åt dig. Vi snickrar dagarna i ända och har gedigen kompetens och erfarenhet inom allt som har med avancerat snickeri att göra.

Beställa med förlaga

Att beställa ett snickerijobb från oss med hjälp av en förlaga – hel som trasig – är enkelt, vi har lång erfarenhet av rekonstruktion och produktion av med förlagan identiska snickerier. Vi kan till och med få din beställning att se gammal ut på precis rätt vis, om du så önskar.

Beställa med ritning

Är du duktig på att själv skapa skisser över de idéer du vill skapa så är det bara att lämna in din ritning till oss, så snickrar vi efter den. Du anger givetvis vilka material som ska användas och vilken finish din produkt ska ha.

Vi älskar att bolla idéer med ambitiösa hemmafixare och tycker att skapandeprocessen är fantastiskt rolig i såväl stor som liten skala.

Att arbeta fram en trädetalj, en möbel eller t ex en trappa helt utifrån egna idéer är komplext, men fantastiskt stimulerande. Vi kan tillsammans rita upp din idé tills du känner att ritningen stämmer med din idé. Vi hjälper också gärna till med rekommendationer kring material, om du så önskar.

När din beställning är färdig så får du ett e-mail, sms eller telefonsamtal från oss – smidigare blir det inte!