Femvägsskälet 3
421 50, Västra Frölunda
Kontakta oss
Abi-Trä AB

Båtrenovering

Renovera båten med vår hjälp

Det är inte vem som helst som blir båtägare, man har en stark kärlek till havets salta vågor och ofta får man en stark känslomässig relation till sin båt och vårdar den ömt. Har man turen att äga en fin träbåt är underhållet och renoveringen av den viktig för att den ska hålla sig hel, ren och fin – båtar utsätts onekligen för kraftiga påfrestningar av sol, vind och vatten.

Vi levererar de material du behöver

Vill du själv sköta din båt – det är många som tycker att båtskötseln är en del av charmen att vara båtägare – så är du välkommen att köpa ditt material hos oss. I vårt snickeri finns mahogny, däcksribb, plywood, teak och durkplywood att tillgå och vi levererar såväl luck- och bordkanter som ädelträdetaljer.

Personlig namnbräda

Vill du ge din ögonsten lite extra så är du välkommen att beställa en personlig namnbräda från vårt snickeri – du väljer själv hur den ska se ut och vilka mått den ska ha!

Nya reservdelar – som gamla

Vi fixar också reservbitar åt dig, efter din förlaga – ibland går saker sönder och ofta är det svårt att hitta exakta reservdelar.

Inred ditt hem med sjön i åtanke

Är man en sann båtentusiast så vill man kanske föra in lite av båtlivet i sitt hem. Man kan låta bygga små inredningsdetaljer med marin känsla, eller bara använda klassiska båtmaterial i sin inredning. Ädelträdetaljer, som ofta används till fina träbåtar, är fantastiskt vackra också i hemmet – varför inte smycka trappan eller bastun med samma detaljer som båten?