Femvägsskälet 3
421 50, Västra Frölunda
Kontakta oss
Abi-Trä AB

Om oss

I begynnelsen

Abi-Trä slog upp sina portar för första gången redan 1959, så det är ett anrikt och tryggt snickeri att anförtro sina känsligaste snickeribeställningar till. Idag, mer än 50 år senare, är Abi-Trä såväl branschfolkets som allmänhetens förstahandsval av snickeri när unika snickerier behöver lagas eller framställas. Båtentusiaster har ett särskilt gott öga till oss.

Vår vision

Från början etablerades en vision för Abi-Trä, och denna är än idag vår ledstjärna i allt vi framställer och säljer. Visionen är:  att genom service, kunskap, god butiksmiljö och lagerhållning tillfredsställa det behov av listverk, inredningsträ och inredningsartiklar som våra kunder finner värt att betala rätt pris för.

Yrkesstoltheten är gränslös och vi som arbetar på Abi-Trä lägger all vår fokus på att framställa träsnickerier av högsta möjliga kvalitet, så att våra kunder alltid ska känna sig hundra procent nöjda.

Vi servar såväl byggföretag som privatpersoner med förädlade trävaror i ett stort urval av olika träslag.

Snickeri och butik i ett

Vårt snickeri tar emot beställningar på alla möjliga och omöjliga vis. Man kan komma till oss med en egen ritning, eller arbeta fram en ritning tillsammans med oss. Man kan också lämna in en förlaga som vi utgår ifrån och gott om inspiration finns i vår butik, som ligger i direkt anslutning till snickeriet.

Med miljön i åtanke

Som professionellt snickeri är vi smärtsamt medvetna om den massförstörelse av viktiga skogar som pågår runt om i världen varje sekund, minut, timme och dag, och vi vidtar alla möjliga åtgärder för att främja ansvarsfullt skogsbruk. De exotiska träslag du finner i vårt utbud uppfyller de stränga importkrav som EU har satt upp för att främja en hållbar framtid.