Femvägsskälet 3
421 50, Västra Frölunda
Kontakta oss
Abi-Trä AB

Fina material

Inget trä är det andra likt

Som snickare arbetar man främst med trä, men trä är inte bara trä – det varierar i oändlighet i form, färg, densitet, kvalitet och en rad andra egenskaper. Eftersom att trä är ett naturmaterial så är ingen träbit är den andra lik , och därför är det alltid spännande att arbeta i ett snickeri med tillgång till trä av allra finaste sorter.

Bara trä för finsnickeri

I vår butik finner du inte några gipsskivor eller något tegel, vi sysslar inte med byggnadssnickeri. Däremot hittar du ett stort urval av exklusiva träsorter – vi tar bara in det finaste av det fina, så allt du köper hos oss är kvalitetssäkrat.

Är man ambitiös hemmasnickare kan man bunkra upp med saker som listverk och dekorationsklossar för att skapa personlig design i sitt hem. Vårt utbud är brett så bara fantasin sätter gränserna och skulle något saknas så är vi glada att beställa hem det omedelbart.

Läs vår katalog

Vi har en katalog i pdf-form som man kan läsa online, däri finns alla produkter vi säljer. Man kan också fråga personalen på Abi-Trä – de är väl insatta i utbudet.

Förbeställning

Vissa varor måste beställas i förväg, det handlar i regel om stora produkter som elementskydd, trappor och golv. Det bästa är att diskutera dina beställningar med någon ur personalen om du vill beställa stora varor eller kvantiteter.

Välkommen till Abi-Trä snickeri och butik för att låta dig inspireras av vårt sortiment av trä för finsnickeri.